Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/www/users/internqh/internet-reklamiranje-2023/includes/color-include.php:1) in /usr/www/users/internqh/internet-reklamiranje-2023/includes/sess-cookies.php on line 100
Ponuda | internet-reklamiranje.com
Levi aside
Reklamiranje na internetu
Reklamiranje na internetu

Onako kako ste došli do nas, tako će vaši klijenti, ili kupci doći do Vas.
Reklamiranje na internetu je opcija koja se podrazumjeva, kada govorimo o ozbiljnom poslovanju, bilo da ste na početku ili ste u dugo u biznisu. Nudimo kompletan servis reklamiranja putem Google-a i socijalnih mreža.

Saznajte više
Izrada WEB aplikacija (sajtova)
Izrada WEB aplikacija (sajtova)

Web aplikacije (sajtovi) prema mjeri vaše firme ili organizacije, na nasoj platformi bez upotrebe neke od CMS-ova (Word press, Joomla, Drupal ili slično).
Vodimo računa o dizajnu, optimizaciji za pretraživače kao i funkcionalnosti. Jednostavna izmjena sadrzaja, slična uređivanju profila na socijalnim mrezama.

Saznajte više
Obuka zaposlenih
Obuka zaposlenih

Kako bi ste smanjili buduće troškove iz oblasti reklamiranja na internetu, organizujemo obuku za vaše zaposlene, koji će u budućnosti sa manje ili više naše pomoći, održavati web sajt, socijalne mreže i reklamirati Vaše usluge ili proizvode na na globalnoj mreži.
Nije potrebno predhodno znanje iz oblasti razvoja web aplikacija.

Saznajte više
Izrada sadržaja na Vašim socijalnim mrežama
Izrada sadržaja na Vašim socijalnim mrežama

Ukoliko organizujete događaj, a nemate kapaciteta da na Vašim (već postojećim) socijalnim mrežama objavljujete aktuelnosti, uradićemo to umjesto Vas, bilo da se radi o fotografijama, videu ili tekstu.
Prepustite detalje nama.

Saznajte više
Desni aside