Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/www/users/internqh/internet-reklamiranje-2023/includes/color-include.php:1) in /usr/www/users/internqh/internet-reklamiranje-2023/includes/sess-cookies.php on line 100
Izrada WEB aplikacija (sajtova) | internet-reklamiranje.com

Levi aside
Izrada WEB aplikacija (sajtova)

Izrada WEB aplikacija (sajtova)

Web sajtovi prema mjeri vaše firme ili organizacije, na nasoj platformi bez upotrebe nekog od CMS-ova (Word press, Joomla, Drupal ili slično).
Vodimo računa o dizajnu, optimizaciji za pretraživače kao i funkcionalnosti. Jednostavna izmjena sadrzaja, slična uređivanju profila na socijalnim mrezama.

Iako postoji pogrešno mišljenje da su socijalne mreže zamjenile web sajt kao medij, one su samo način da potencijalnog klijenta dovedete na Vaš web sajt.
Web sajt je i dalje centar online (internet) vidljivosti Vašeg brenda ili firme.

Naša web platforma je proizvedena od "nule" i ne oslanja se ni na jedan od CMS-ova (Woredpress, Joomla i slično).
Modularnog je tipa, gdje pored osnovnog web sajta, ostavlja mogućnost dodavanja modula, bilo da se radi o web-shopu, automatskom povezivanju sa stranicama na socijalnim mrežama, newsletter servisa ili posebno pravljenim dodatcima prema potrebama naručioca. Izrada je kvalitetna, u razumnom roku, a u zavisnosti od kompleksnosti zahtjeva.

Desni aside